Top

Over Minute Mirth

Minute Mirth Het Thaise T-shirt merk Minute Mirth is een uitbreiding en aftakking van het wereldwijd populaire merk Shiroi Neko.

Net als Shiroi Neko verlegt Minute Mirth constant haar grenzen voor wat betreft de innovatieve en unieke kwaliteitsontwerpen van haar T-shirts en cargo pants. Minute Mirth T-shirts worden vervaardigd in Thailand.

Naast de bekende vintage, stonewash, burn out, rhinestone en polostijl T-shirts, produceert Minute Mirth ook vernieuwende T-shirt ontwerpen die een eigen weg inslaan. Minute Mirth T-shirts worden gekenmerkt door de bijzondere tattoo style,die deze T-shirts een absoluut unieke look geeft ten opzichte van T-shirt ontwerpen.

Minute Mirth T-shirts


Minute Mirth heeft zich gespecialiseerd in eersteklas stonewashed T-shirts met verbluffende prints. Geavanceerde fabricagetechnieken worden gebruikt om de speciale effecten te bereiken die Minute Mirth T-shirts zo bijzonder maken, waaronder het verven van de stof in twee kleuren, het wassen met enzymen en stonewashing.

Minute Mirth producten worden bedrukt met behulp van zeefdruk (screenprint) en bij een aantal ontwerpen wordt gebruikgemaakt van metaalfolie in het design. In bepaalde gevallen zijn met de hand geplaatste rhinestones aangebracht in verschillende kleuren. 

De designs van Minute Mirth tonen overeenkomsten met specifieke stijlen als:
  • Vintage manga en anime;
  • Oosterse en westerse tattoeage stijlen;
  • Retro westerns;
  • Mexicaanse ‘Day-of-the-dead’ art.
Minute Mirth T-shirts zijn gemaakt van 100% katoen van hoogwaardige kwaliteit. De meeste T-shirts zijn vervaardigd van een zware kwaliteit katoen, maar een beperkt aantal modellen is van een dunnere katoensoort gemaakt.

Alle T-shirts zijn voorgewassen, waardoor ze niet meer zullen krimpen in de was. Minute Mirth T-shirts bevatten geen sporen van nonylfenolethoxylaten.


Minute Mirth Code of Conduct


Minute Mirth is voorstander van een duurzame, gezonde ontwikkeling voor mens en milieu. Het bedrijf streeft naar verbetering van de werkcondities in de kledingindustrie. Daarom vraagt Minute Mirth aan iedereen die met hen samenwerkt om aandacht voor sociale verantwoordelijkheid, mensenrechten en menswaardige lonen en werkuren. Alle producten van Minute Mirth  worden in Thailand vervaardigd door volwassenen onder legitieme condities.
Nieuwe producten