Top

Wasvoorschriften

Hoe kun je je T-shirt het beste wassen?

T-shirt wassen met wasmachine Als je wilt dat je T-shirt er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien, is het belangrijk dat je onderstaande wasinstructies nauwkeurig opvolgt:
  1. Keer het T-shirt altijd binnenstebuiten voor je het in de wasmachine doet.
  2. Was je T-shirt nooit te heet (maximaal 40 graden).
  3. Stop je T-shirt nooit in de droger.
  4. Strijk nooit rechtstreeks over de print, folie of rhinestones van je T-shirt heen tijdens het strijken. Keer je T-shirt binnenstebuiten en ga er voorzichtig met de strijkbout overheen.
  5. Gebruik geen bleek om je T-shirt schoon te krijgen.
  6. Als je je T-shirt echt mooi wilt houden, kun je hem het beste met de hand wassen. Zo loopt je T-shirt na verloop van tijd de minste kans op vervaging en verwering.
Was je T-shirt met de handAlle T-shirt van Shiroi Neko, Minute Mirth en Kustom Kulture met metaalfolie erop dienen met extra zorg behandeld te worden als je ze wilt wassen. De folie zal op den duur iets vervagen, maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om dit proces te vertragen, zoals het T-shirt binnenstebuiten keren of je T-shirt met de hand wassen. Als de folie ietwat gekreukeld uit de wasmachine komt, maak je dan geen zorgen. Je kunt het T-shirt namelijk gewoon binnenstebuiten keren en hem voorzichtig recht strijken.
Nieuwe producten